Pahare de carton: cine suntem?

PAHARE-CARTON.RO este un site dedicat in totalitate consumabilelor de carton: pahare de carton pentru bauturi calde si reci de diferite dimensiuni,pahare carton pentru vending,  farfurii de carton, cutii de carton pentru diferite produse de fast-food si catering. Oferim pentru compania dumneavostra solutii de personalizare complete ale ambalajelor si, de asemenea, noi concepte de ambalare pentru diferite strategii de vanzare si marketing.
 
Ce tehnologie folosim? Tehnologiile utilizate de catre furnizori nostrii sunt la cele mai inalte nivele. Tiparirea in flexo la pahare de carton este disponibila pana la 5 culori, si sunt existente 15 linii de productie pentru modele incepand cu 4 oz. pana la 44 oz. 
  
Pentru celelalte tipuri de ambalaje tiparirea offset este disponibila, de asemenea, cu pana la 6 culori. Se poate executa lacuire si laminare in functie de design-ul ales, care ne ajuta sa va oferim rezultate excelente la personalizarea ambalajelor dumneavostra.
 
Ce garantii aveti? Toate ambalajele sunt produse si certificate in conformitate cu normele de calitate CE si codul de igiena HACCP, produsele sunt testate regulat la laboratoarele din UE, dispunand de toate certificarile necesare. Furnizorii PAHARE-CARTON.RO sunt furnizori autorizati ai brandurilor multinationale din domeniul de fast-food.

Ce produse va oferim?

Va oferim in primul rand pahare de carton pentru bauturi calde , pahare de carton pentru bauturi reci si pahare de carton pentru aparate de vending. Avem si capace de pahare de carton sau ambalaje de carton pentru fast food. Va invitam sa descoperiti oferta noastra pe site-ul pe care l-am creat pentru dumneavoastra.

Care este pasul urmator?

Va invitam sa vizitati paginile site-ului Pahare-carton.ro si sa intrati in legatura cu noi sau sa ne trimiteti o cerere de oferta personalizata imediat ce gasiti produse pe gustul dumneavoastra! Va asteptam cu drag si vom onora comanda dumneavoastra cu promptitudine.

 

  • Productia paharului de carton
    Colile carton tiparite sunt rulate, deschise si taiate dupa modelul matritei. Acest model de coala care rezulta se numeste „blank”. Colile blank sunt fixate in echipamentulde fabricare, si sunt unite fara a utiliza vreo substanta chimica; prin incalzirea la cald a foliei de PE de pe coala de carton . Cartonul care va forma partea inferioare a paharului este taiat pe alta linie de productie si este montat deasemenea prin incalzire pe formatul initial. Pe ultima parte a productie de formeaza buza paharului. Iar de aici produsul va fi ambalat.