Pahare de carton: cat de importanti sunt clientii dumneavoastra?

Clientii sunt cauza principala a dezvoltarii. Formula succesul contine respectul fata de clientii nostrii si dezvoltare continua calitatii in avantajul lor. Succesului clientilor nostri este in acelasi timp si succes nostrul.
 
Ambalajul reflecta imaginea produsului si a companiei, iar o personalizare buna a acestuia va oferi o noua imagine si succes afacerii dumneavoastra.

Ne mandrim sa va oferim produse de calitate superioara.

Pahare de carton: Ce produse oferim clientilor dumneavoastra?

Va oferim in primul rand pahare de carton pentru bauturi calde si pahare de carton pentru bauturi reci. Avem si capace de pahare de carton sau ambalaje de carton pentru fast food. Asteptam sa intrati in legatura cu noi sau sa ne trimiteti o cerere de oferta pentru produse personalizate imediat ce gasiti produse pe gustul dumneavoastra! Va asteptam.

 

  • Productia paharului de carton
    Colile carton tiparite sunt rulate, deschise si taiate dupa modelul matritei. Acest model de coala care rezulta se numeste „blank”. Colile blank sunt fixate in echipamentulde fabricare, si sunt unite fara a utiliza vreo substanta chimica; prin incalzirea la cald a foliei de PE de pe coala de carton . Cartonul care va forma partea inferioare a paharului este taiat pe alta linie de productie si este montat deasemenea prin incalzire pe formatul initial. Pe ultima parte a productie de formeaza buza paharului. Iar de aici produsul va fi ambalat.